KESÄALE: Säästä jopa 75% Katso lisää »
Kategoriat
Out of stock!
Fill this form to be informed when this product arrives:
Name
E-mail

Send Close
Out of stock!
Fill this form to be informed when this product arrives:
Name
E-mail Send Close
ID: 673
Miksi tehdä ostokset FashionGirl.fi verkkokaupassa?
  • Nopea toimitus – lähetämme tilauksesi samana päivänä
  • Yli 60 000 tyytyväistä asiakasta
  • Edullisimmat hinnat – huikea valikoima
  • 14 päivän palautusoikeus
  • Hintatakuu
  • Turvallinen verkkomaksu

Teippipidennykset 50cm, keskivaalea 27#

Varastossa
Hinta:
59,90 €
Määrä: - +

Teippipidennykset 50cm, keskivaalea 27#

Korkealuokkaiset Remy -hiustenpidennyksemme on valmistettu 100%:sta, aidoista ihmisen hiuksista. Remy –laatu hiustenpidennyksissä tarkoittaa, että jokainen pidennysosio ja yksittäinen hius asettuvat samansuuntaisesti omien hiustesi kanssa, tyvestä latvaan. Tämä auttaa pidennyksiä pysymään paikoillaan kauemmin.

pidennyspaketti: 20 teippikiinnityksellä toimivaa pidennysosiota, joiden leveys on noin 3cm
pituus: 50cm
väri: keskivaalea 27#
käsittely: Teippipidennyksiämme voit niin leikata, kihartaa, käsitellä permanenttituotteilla kuin kuivata hiustenkuivaajalla.

teippikiinnitys: Teippipidennyksemme voidaan kiinnittää useamman kerran, ja ne voivat pysyä paikoillaan enimmillään noin 2 kuukautta.  Teippipidennyksissämme lisäkehiukset on asetettu läpinäkyvän silikoninauhan väliin, ja silikoninauhassa kiinni olevan teipin avulla kiinnität pidennyksen helposti omiin hiuksiisi. Teippihiustenpidennyksemme sekoittuvat hyvin omienhiustesi joukkoon, koska ne asetetaan lähelle omaa päänahkaasi ja silikoninauha ei erotu päänahastasi.

suositus: Ohuille hiuksille suosittelemme yhtä pakkausta hiustenpidennystä ja kahta pakkausta hiusten volyymin kasvattamista varten. Normaaleille ja paksuille hiuksille suosittelemme hiustenpidennystä varten 2 paketin tilaamista tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Fashiongirl hiustenpidennykset:
Hanki upeat, täyteläiset ja tuuheat hiukset aitojen Remy – hiustenpidennystemme avulla. Fashiongirlin teippihiustenpidennyksillä kasvatat hiustesi pituutta ja tuuheutta oman tarpeesi ja makusi mukaan. Pidennyksillä saat aikaan myös hienoja kontrasteja, ja pidennyksiämme löytyy lukuisissa väreissä ja sävyissä. Myymme pidennyksiämme edulliseen hintaan, mutta hiuslisäkkeemme ovat samaa korkealaatuista hiusta, jota ammattilaiskampaajat käyttävät pidennyksissään. Remy- laatuiset hiustenpidennyksemme ovat siis sekä edullisia ja halpoja, mutta samaan aikaan hyvin laadukkaita.

Myymme pidennyksiä sekä kuluttajille ja kampaajille. Asiakkaamme ostavat usein hiustenpidennyksiä erilaisia tapahtumia, kuten pikkujouluja, treffejä, häitä, uutta vuotta tai työhaastattelua varten – hetkiin, jolloin hiustyyliin kaivataan jotain uutta ja säväyttävää. Osta hiustenpidennykset Fashiongirl.fi –sivustolta, ja nauti joka päivä onnistuneesta hiustyylistä.

Katso kaikki Hiustenpidennykset
Katso kaikki Teippipidennykset

Kirjoita arvostelu


Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: