Kategoriat

Dermaroller

dermaroller
#floor

Haluatko nuoren ja kauniin ihon?
Dermarulla (jota kutsutaan myös ihorullaksi tai mikroneularullaksi) tunnetaan parhaiten selluliitin, ryppyjen, pigmentaation ja aknen poistamiseen.

Se saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Mutta se ei ole sitä. Mikroneulaustekniikka parantaa ihosi ulkonäköä luomalla ihoon pieniä pistoja, jotka stimuloivat kollageeniprosessia.

Voit käyttää dermarullaa kotona ja aina kun siltä tuntuu.  

Saavuta näkyvä ryppyjen, appelsiininkuori-ihon (jota kutsutaan myös selluliitiksi), arpien, pigmenttimuutosten ja näppylöiden vähentäminen dermarollerilla. Fashiongirliltä löydät ihorullat ja dermarollerit vartalon ja kasvojen hoitoon. Ihosi näyttää tasaisemmalta ja sileämmältä muutaman hoidon jälkeen.

Mikä on dermarolleri?

Dermaroller on suosittu kauneudenhoitoväline, jonka toisessa päässä on rulla, jossa on neuloja. Se saattaa näyttää pelottavalta, mutta todellisuudessa se on vain pelottavan hyvä. Se valjastaa kehon oman uudistumiskyvyn parantamaan ihon ulkonäköä. Kun dermarolleria rullaa ihon yli, se luo satoja mikroreikiä, jotka saavat ihon käynnistämään paranemisen ja tuottamaan uusia ihosoluja. Tämä tarkoittaa, että iho nuorentuu joka kerta, kun käytät dermarolleria. Samalla stimuloit elimistön luonnollista elastiinin ja kollageenin tuotantoa, joten iho näyttää kiinteämmältä ja täyteläisemmältä.

Miten hoito toimii?
Ennen hoidon aloittamista sinun on puhdistettava sekä ihosi että dermaroller. Tämä on erittäin tärkeää bakteerien ja mahdollisten infektioiden leviämisen välttämiseksi. Puhdista ihorullasi esimerkiksi klooriheksidiinillä sekä ennen käyttöä että sen jälkeen. Kun iho ja rulla ovat puhtaat, olet valmis aloittamaan.

Rullaa dermarolleria ihoa pitkin pysty-, vaaka- ja viistosti. Muista nostaa rullaa jokaisen vedon jälkeen, jotta ihoon syntyy lisää uusia reikiä sen sijaan, että rullaisit samoja reikiä ja tekisit niistä suurempia. Rullaa useita kertoja samaan kohtaan, mutta enintään 4 kertaa. Kaikki dermarollerimme on valmistettu titaanista ja ne ovat uskomattoman teräviä. Sinun ei siis tarvitse painaa rullalla kovaa. Anna rullan tehdä työnsä rullaamalla varovasti.

Hoidon jälkeen ihon imeytymiskyky on jopa 200 kertaa parempi. Siksi on hyvä idea levittää iholle hyvää voidetta, öljyä tai seerumia. Tuotteet, joissa on ainesosia, kuten peptidejä, retinolia, hyaluronia ja egf:ää, ovat ihanteellisia käytettäväksi hoidon jälkeen. Vältä tuotteita, joissa on paljon hajusteita, parabeeneja ja väriaineita, sillä ne tunkeutuvat syvemmälle ihoon dermarollerin käytön jälkeen.
Sattuuko dermarollerin käyttö?

Jokaisella on tietysti erilainen kipukynnys, ja he saattavat kokea hoidon eri tavalla. On kuitenkin erittäin tärkeää, että hoito ei satu. Kun dermarolleria rullaillaan iholla, tunnet kivuttoman pistelyn. Tunnet myös ihon pistelyä hoidon jälkeen, ja se on täysin normaalia. Tämä johtuu siitä, että immuunijärjestelmä reagoi jo moniin mikrokuoppiin ja on korjaamassa niitä.
Toimiiko se lainkaan?
Kyllä! Se toimii heti ensimmäisestä dermarollerilla tehdystä pistosta lähtien, koska elimistö korjaa aina itseään. Se, kuinka nopeasti ja kuinka tehokkaasti, riippuu kuitenkin muutamista eri olosuhteista. Esimerkiksi siitä, missä kohtaa kehoa dermarolleria käytetään ja mihin sitä käytetään (esim. venytysarvet, arvet, värimuutokset). Myös neulojen pituudella on merkitystä, samoin kuin sillä, käytetäänkö hoidon jälkeen voidetta, öljyä vai seerumia.

Voivatko kaikki käyttää sitä?

Ihorullan käyttöä tulisi välttää:

  • Aktiivinen akne
  • Avoimet haavat
  • Ekseema
  • Syntymämerkit
  • Syylät
  • Ihoinfektiot
  • Ihosairaudet, kuten psoriaasi
  • Huulet ja silmäluomet

Jos olet raskaana tai imetät, ole varovainen. Kliinisiä testejä ei ole tehty raskaana oleville ja imettäville naisille. Siksi mahdollisia haittavaikutuksia, joita voi esiintyä, ei tunneta.

Dermarollerin ylläpito
On erittäin tärkeää, että puhdistat dermarollerisi sekä ennen käyttöä että käytön jälkeen. Tämä vähentää bakteerien siirtymistä ja mahdollisten infektioiden riskiä. Dermarolleri on vaihdettava 3 kuukauden välein, koska neulat voivat tylsistyä ja siten heikentää niiden tehoa.

Muista, että dermaroller on henkilökohtainen. Et saa lainata kenenkään muun laitetta tai lainata omaa laitettasi. Vaikka se olisi puhdistettu, et voi olla varma, että se on täysin puhdas. Jakamalla sitä sinä tai ystäväsi saatatte ottaa riskin, että vieraat bakteerit, jotka voivat aiheuttaa infektion, leviävät. 

Valitse oikea ihorulla
On eroja siinä, mitä dermarolleria kannattaa käyttää, riippuen siitä, mitä iho-ongelmaa haluat parantaa.
Yleisimmin kotikäytössä käytetty on 0,5 mm:n, koska sillä voidaan korjata useimmat ihon ylimmissä kerroksissa sijaitsevat iho-ongelmat, kuten rypyt, avoimet huokoset, pigmenttivirheet ja aknearvet. Älä käytä kasvoissa yli 1 mm:n neuloja, koska ne voivat aiheuttaa pysyviä ihovaurioita, jos niitä käytetään väärin. Jos kuitenkin haluat vähentää esimerkiksi appelsiininkuorinta-ihoa, raskausarpia tai arpia vartalolla, suosittelemme 1 mm:n pituista neulaa niissä kohdissa, joissa iho on paksuin, esimerkiksi reisissä ja pakaroissa.

Kun valitset dermarolleria, mieti, millä alueella sitä käytetään ja mitä haluat hoitaa. Jos ihosi on hyvin ohut siellä, missä haluat hoitaa, on hyvä käyttää lyhyempää neulan pituutta, ja päinvastoin, jos ihosi on paksu valitulla alueella.

 
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Miten Dermaroller mikroneulain toimii?  Dermaroller mikroneulain on maalaustelan tyyppinen lai..
€ 39,00 € 11,95
Perustuu 8 arvioon.
Dermaroller ihorulla vartalon ihon hoitoon. Kiinteyttää ihoa ja parantaa ihon elastisuutta V..
€ 56,00 € 28,00
Perustuu 3 arvioon.
Dermapen on edistyksellinen ja laadukas mikroneulauskynä, luotettavaan ja tarkkaan mikroneulaukseen...
€ 28,00 € 14,00
Perustuu 1 arvioon.
Dermaroller ihorulla vartalon ihon hoitoon. Kiinteyttää ihoa ja parantaa ihon elastisuutta Väh..
€ 42,00 € 21,00
UNIQ Skill Roller ihorullan 540 mikroskooppista 0,5 mm neulaa pyörivät iholla kollageenintuotannon s..
€ 42,00 € 19,00
Perustuu 2 arvioon.
UNIQ Skill Roller ihorullan 540 mikroskooppista 0,25 mm neulaa pyörivät iholla kollageenintuotannon ..
€ 42,00 € 21,00
Perustuu 3 arvioon.
Dermaroller ihorullan 180 mikroskooppista 0,2 mm neulaa pyörivät iholla kollageenintuotannon stimulo..
€ 42,00 € 21,00
UNIQ Skill Roller ihorullan 540 mikroskooppista 2,0 mm neulaa pyörivät iholla kollageenintuotannon s..
€ 42,00 € 21,00
Perustuu 1 arvioon.
Dermaroller ihorullan 200 mikroskooppista 0,5 mm neulaa pyörivät iholla kollageenintuotannon stimulo..
€ 42,00 € 21,00
UNIQ Skill Roller ihorullan 540 mikroskooppista 1,0 mm neulaa pyörivät iholla kollageenintuotannon s..
€ 42,00 € 21,00
Perustuu 1 arvioon.
UNIQ Skill Roller ihorullan 540 mikroskooppista 3,0 mm neulaa pyörivät iholla kollageenintuotannon s..
€ 42,00 € 21,00
Mikä on jaderolleri? Jaderolleri, eli jade roller, on niin kutsuttu kauneustyökalu, joka poistaa ..
€ 32,00 € 15,00
Dermarulls 600 neulat, joissa on 0,2 titaanieula
Korkealaatuiset dermarollit, joissa on vaihdettava pää ja 540 titaani neulalla. Dermarollit ovat luo..
€ 39,00
Dermarolls 600 neulat 1,0 titaanieulalla
Korkealaatuiset dermarolit, joissa on vaihdettava pää ja 600 titaanieula. Dermarollit ovat luonnolli..
€ 39,00