Kategoriat

Epilaattori

#floor

Epilaattori tytöille ja naisille


Tältä sivulta löydät laajan valikoiman tytöille ja naisille tarkoitettuja epilaattoreita. Epilaattori on jokaisen tytön ja naisen ehdoton varuste. Epilaattori on ihanteellinen vaihtoehto tavanomaisille parranajo- ja vahauskäsittelyille. Epilaattorilla selviät useimmista tehtävistä, kun kyse on ei-toivotusta karvankasvusta. Epilaattorimme toimivat sääriin, kainaloihin ja muihin paikkoihin, joissa on ei-toivottua karvankasvua, joten Fashiongirlin epilaattorilla hoidat karvanpoiston helposti kotona kylpyhuoneessa tai suihkun alla. Valikoimassamme on erikokoisia epilaattoreita, joten sinulla on yksi, joka sopii täydellisesti kotikäyttöön, mutta myös sellainen, jota voit kuljettaa laukussasi.

Epilaattori - mikä se on?


Epilaattori on vaihtoehto perinteiselle vahaukselle tai parranajolle. Epilaattoria voi käyttää kotona haluttujen karvojen poistamiseen sääristä, kainaloista, bikinirajasta ja kasvoista. Muista kuitenkin puhdistaa laite ennen kuin käytät sitä kasvoilla. Epilaattori on käsikäyttöinen laite, joka koostuu suuttimesta, jossa on pienet "pinsetit", jotka irrottavat karvat suoraan juurista. Tämä hoito on hyvin samankaltainen kuin vahaushoito, ja siksi kestää kauemmin, ennen kuin karvat kasvavat uudelleen ulos.

Epilaattorin käytön edut


Epilointilaite on tehokas tapa poistaa ei-toivottu karvankasvu, sillä voit olla varma, että karvojen kasvaminen ulos kestää huomattavasti kauemmin. Koska karvat vedetään pois juurelta, se ei ole täysin kivutonta, mutta epilaattori on huomattavasti hellävaraisempi kuin vahaushoito, ja sitä on myös huomattavasti helpompi käyttää. Epilaattorin käytön jälkeen karvasi ovat ohuemmat ja pehmeämmät, toisin kuin parranajon jälkeen.

Mitä sinun tulisi huomioida käyttäessäsi epilaattoria?


Jos käytät epilaattoria ensimmäistä kertaa, suosittelemme, että käytät sitä illalla, sillä iho voi tulla hieman kipeäksi ja punaiseksi. Voit halutessasi levittää hyvää voidetta hoidon jälkeen, jotta iho rentoutuu.

Jotta epiloinnista saat parhaan tuloksen, suosittelemme, että annat karvojen kasvaa vähintään 2-3 mm. Näin karvoilla on optimaalinen pituus, jolloin epilaattori tarttuu niihin paremmin. Suosittelemme, että käytät epilaattoria 3-4 päivää perinteisen parranajon jälkeen. On myös hyvä idea käyttää vartalokuorintaa ihon puhdistamiseen ennen hoitoa. Tämä vähentää sisäänkasvaneiden karvojen mahdollisuutta ja antaa sinulle paremman tuloksen epilaatiosta.
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Tämä kätevä kasvojen karvoituksen epilaattori on uusi ja innovatiivinen tuote maailmalta! Olet varma..
€ 29,00 € 19,95
Perustuu 6 arvioon.
Pienikokoinen epilaattori, joka poista ihokarvat helposti ja vaivattomasti. Pieni, tehokas ja ta..
€ 14,00 € 7,00
UNIQ Crystal Hair Eraser on valmistettu premium-luokan lasista ja ABS-materiaalista, jossa on sileä ..
€ 25,00 € 19,00
Perustuu 3 arvioon.
Hanki mukava sileä parranajo tämän Gemei®-parranajokoneen avulla. Käytännöllinen ja lempeä parranajo..
€ 29,00 € 19,00
UNIQ Crystal Hair Eraser on valmistettu premium-luokan lasista ja ABS-materiaalista, joka on sileä p..
€ 25,00 € 19,00
Laser epilaattori kehon ja kasvojen
Käyttäjäystävällinen epilaattori, joka käyttää valopulsseja tehokkaasti poistaa hiukset follikkelit ..
€ 130,00
Perustuu 1 arvioon.
Epistick epilaattori Hiusten poisto pienille hiuksille ja alas kasvoihin
Hyvä tuote, joka poistaa ei-toivotut hiukset juurilla nopeasti ja helposti. Tuote on erityisesti suu..
€ 7,00
Ladattava hiustenpoika jaloille Hearts of Love Edition
Suosittu ladattava hiustenpoisto on tehokas hiustenpoistoon jalat ovat palanneet. Helppo ja lempeä k..
€ 104,00