Kategoriat

Hiussakset

#floor

Laadukkaat hiustenleikkaussakset edulliseen hintaan


Fashiongirlilta löydät valikoiman kampaamosaksia, josta löydät sekä klassiset yleissakset että valikoiman ohennussaksia. Sakset ovat hyvälaatuisia ja takaavat terävän leikkauksen. Sakset ovat molemmat kokeneille kampaajalle, mutta ovat myös hyvä tarjous uudelle aloittajalle, joka ei maksa omaisuuksia hyvästä saksista. Tilaa kampaajasakset netistä ja lähetämme saman päivän aikana!

#floor

Parturisakset kotikampaajalle!


Voit helposti leikata hiukset kotona ilman, että käytät paljon rahaa kampaajaan. Tämä vaatii vain vähän varusteita ja vähän harjoittelua. Meiltä löydät kampaamo-sakset, jotka sisältävät kaiken tarvitsemasi: yleissakset ja ns. effiler-sakset. Suositut effiler-sakset ovat ohentavia saksia, jotka poistavat 25-30 % hiuksista. Tämä vaalentaa painavia hiuksia ja luo kauniin vaaleuden hiuksiin. Klassisilla yleisleikkureillamme leikkaat terävästi ja jätät terävän reunan. Suosittuja ohuempia saksia sitä vastoin käytetään, kun hiuksissa halutaan rakennetta ja leikkiä.

Katso myös laaja valikoima muita kampaamotuotteita

Saksien tyypit

Fashiongirl tarjoaa erilaisia ​​leikkaussaksia aloittelijoille, kotikampaajille ja ammattikampaajille. Tietysti jokainen kampaaja tarvitsee normaalit kampaajasakset, mutta Fashiongirlistä voit tilata myös ohentavia saksia. Harvennussakset on suunniteltu erityisesti ohentamaan hiuksia. Siinä on esimerkiksi toisella puolella leikkuuterä ja toisella puolella karkeat hampaat, jotka ohentavat hiuksia hellävaraisesti. On myös mahdollista ostaa saksisarja pidikkeellä tai ilman.
Saksien huolto
Saksien käyttöiän ylläpitämiseksi on tärkeää säilyttää ne hyvin. Tämä ei ole iso tehtävä, mutta se antaa sinulle paljon hauskempaa leikkausta!

Näin pidät saksi kauniina pisimpään:

  • Kun olet lopettanut leikkaamisen (1 hiustenleikkaus tai illalla, jos leikkaat useita ihmisiä päivässä), on tärkeää, että pyyhit sakset kuivalla liinalla. Tällä tavalla poistat saksistasi kaikki hiusjäämät ja hoitotuotteet.
  • Tietysti joustavat sakset leikkaavat parhaiten. Sakset pysyvät joustavina huoltamalla niitä öljyllä. Tiputtele hieman öljyä ruuvien ja saksien ympärille kerran viikossa. Näet, että sakset säilyttävät joustavuutensa.
  • Saksien ruuvit voivat löystyä. Varmista, että ne on aina kiristetty oikeaan tiukkuuteen. Liian löysät ruuvit laskostavat hiukset ja liian kireät ruuvit jäykistävät leikkauksen. Jos sakset on säädetty oikein, suosittelemme, että et kokeile ruuveja!
  • Sakset on suositeltavaa teroittaa ja hoitaa kerran vuodessa asiantuntijalla. On tärkeää, että tämän tekee ammattitaitoinen henkilö. Se tekee saksistasi haluavan leikata kuin uudet.
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Kahdet ammattilaistenkin käyttöön sopivat hiustenleikkaussakset korkealaatuisesta teräksestä. Setti ..
€ 39,00 € 24,95
Perustuu 9 arvioon.
Kahdet ammattilaistenkin käyttöön sopivat hiustenleikkaussakset korkealaatuisesta teräksestä. Setti ..
€ 59,00 € 29,00
Perustuu 1 arvioon.
Laadukkaat hiusten leikkuusakset, jotka sopivat koti- ja ammattikäyttöön. Sormirenkaat varmistavat, ..
€ 29,00 € 19,00
Perustuu 2 arvioon.
Ammattikäyttöön tarkoitettu harvennusleikkuri ammattimaiselle hiusten leikkaamiselle kotona. Käytä o..
€ 19,00 € 15,00
Perustuu 1 arvioon.
Leikkaa otsatukka erittäin terävästi ja suoraan tällä HairTools-kampaamopakkauksella. Leikkaa täydel..
€ 3,00
Saat todella paljon rahaa UNIQ Hair Dressing Kit (kotikäyttöön). Pakkaus sisältää: 1 Kampaaj..
€ 65,00 € 35,00
Perustuu 2 arvioon.
Tässä efilerisaksissa on 26 hampaita ohennusta varten. Sakset on suunniteltu ergonomisesti ja sopiva..
€ 26,00
Luonto hiusten luonto pyöreä harja by Wild Boar (boar harjas) TBC Pro. Pyöreä harja, jossa on diagon..
€ 26,00
Terrorin korkealaatuinen. Tämä laimennusaukko on 26 hampaat harvennusta varten. Saksili on ergomoomi..
€ 39,00
Terrorin korkealaatuinen. Tämä laimennusaukko on 26 hampaat harvennusta varten. Sakset ovat ergomoom..
€ 26,00