Kategoriat

Selfie Ring Light

selfie ring lights

#floor

Mikä on LED Selfie Ring Light, ja onko rengasvaloilla merkitystä?


Yksinkertaisesti sanottuna rengasvalo auttaa saamaan valokuviin ja videoihin paremman valaistuksen ja kuvakulmat. Fashiongirliltä löydät 7 erilaista rengasvalomallia, jotka ovat joko jalustalla tai kiinnitettävissä pöytään tai suoraan Android-älypuhelimeen tai Iphoneen. Monet kysyvät, onko rengasvalolla todella merkitystä, ja tässä vastaus on ehdottomasti kyllä. Rengasvalo parantaa kuvakulmaa, koska siihen voi kiinnittää Android-älypuhelimen tai Iphonen, ja lisäksi kaikki rengasvalomme on varustettu säädettävällä LED-valolla, joka antaa sinulle optimaalisen valaistuksen, kun otat kuvia tai nauhoitat videoita.

Milloin sinun pitäisi käyttää rengasvaloa?


Selfie Ring Light on valloittanut maailman, eikä Tanska ole poikkeus. Rengasvaloista on tullut erittäin suosittu lisävaruste, joka auttaa sinua ottamaan parhaita mahdollisia kuvia ja videoita. Selfie Ring Light on pyöreä LED-valo, jonka avulla saat täydellisen selfie-valon, kun otat selfieitä, kuvia tai nauhoitat videoita Instagramiin, TikTokiin, YouTubeen tai vastaaviin. Rengasvalo on ehdoton valinta niille, jotka haluavat nostaa valokuvansa, selfiensä ja videonsa seuraavalle tasolle. Meiltä löytyy LED-rengasvaloja eri malleissa ja koossa kaikkiin tilanteisiin sopiviksi. Kaikkia LED-selfie-rengasvalotuotteitamme voi käyttää kotona tai valokuvausstudiossa, ja ne sopivat sekä iPhonelle että Androidille.

Selfie Ring Light / rengasvalo Iphone- tai Android-älypuhelimeen


Tämä on suosituin rengasvalomme. Liitä selfie-valo helposti puhelimeesi ja ota parhaat kuvat itsestäsi ja ystävistäsi sekä ulkona että ulkona. Nyt voit sanoa hyvästit huonolla valonlaadulla otetuille valokuville ja hei ammattimaisille valokuville - jopa pimeässä ympäristössä. Koska tämä rengasvalo on paljon pienempi, se mahtuu laukkuusi, joten et koskaan menetä täydellistä kuvaa. Sopii kaikkiin älypuhelimiin ja on helppokäyttöinen.

Selfie Ring Light / rengasvalo jalustalla


Selfie rengasvalo jalustalla sopii yhtä hyvin kotiin kuin valokuvausstudioon. Haluatko tallentaa tanssin TikTokia varten? Silloin selfie rengasvalo jalustalla paras valinta, koska malli on lattialla ja sen voi säätää haluamallesi korkeudelle. Lisäksi voit asettaa älypuhelimesi rengasvalon keskellä olevaan puhelintelineeseen, joten voit keskittyä 100-prosenttisesti tanssiin. Jalustalla olevan selfie-valon etuna on, että vältyt täriseviltä videoilta ja epätarkoilta kuvilta, koska puhelimesi voidaan kiinnittää keskelle. Plussaa on myös se, että näet itsesi ja valon, kun kuvaat TikTok-tanssia, unboxing-vlogia, Instagram-postausta tai yksinkertaisesti otat upeita kuvia sosiaalista mediaa varten.

Selfie Ring Light / rengasvalo pöydälle


Pöydän selfie-rengasvalo on täydellinen, jos haluat suoratoistaa Instagramissa tai nauhoittaa vlogeja. Voit esimerkiksi kuvata videota, kun meikkaat tai laitat ruokaa. Pöytämalleissamme on säädettävä kirkkaus 3 tasolla, joten voit säätää valoa tilanteen mukaan. Tämäntyyppinen rengasvalo on erittäin helppokäyttöinen. Aseta vain puhelimesi pidikkeeseen ja kiinnitä rengasvalo kiinnikkeellä pöydän reunaan.

Halvat rengasvalot / rengasvalo kännykkään tai kameraan jalustallaEi ole mikään salaisuus, että rengasvaloista on tullut suosittuja kaikkialla maailmassa, ja tämä pätee myös Tanskassa. Siksi täällä Fashiongirlissä olemme keränneet suuren valikoiman erilaisia rengasvaloja / rengasvaloja edulliseen hintaan. Valitse rengasvalot jalustalle, pöydälle tai suoraan älypuhelimeesi ja osta markkinoiden parhaita ja edullisimpia rengasvaloja, joita on tarjolla täällä Fashiongirlissä.
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Selfie LED-valo puhelimeen. Voi olla haastavaa saada hyvännäköinen selfie ravintoloissa ja muissa hä..
€ 26,00 € 9,00
Perustuu 4 arvioon.
Ammattimainen valaistus täydellisiin valokuviin ja selfieihin valokuvastudiossa tai kotona. Saa p..
€ 149,00 € 59,00
Perustuu 5 arvioon.
Unelmoitko YouTube- tai TikTok-tähdeksi tulemisesta? Luo täydellisiä YouTube- ja TikTok-videoita ..
€ 139,00 € 39,00
Perustuu 2 arvioon.
Ammattimainen valaistus täydellisiin valokuviin ja selfieihin valokuvastudiossa tai kotona. Saa p..
€ 69,00 € 34,95
Perustuu 3 arvioon.
Tämän rengasvalon mukana tulee jalusta, joka voidaan säätää enintään 167 cm korkeuteen. Jalustassa o..
€ 149,00 € 49,00
Amazing Selfie-rengasvalo - Ammattimainen valo täydellisiin valokuviin ja selfieihin valokuvausstudi..
€ 53,00 € 40,99
Perustuu 4 arvioon.
Menetkö unelmille YouTube tai Tik Tok Star? Luo täydellinen YouTube ja Tik Tok-videot tällä rengasva..
€ 143,00
D21 Selfie-valo iPhone / Android-älypuhelimille on loistava jalusta, jos haluat vakaa ja ammattimais..
€ 46,00
Tällä RGB -selfie -rengasvalolla on useita vaihtoehtoja dynaamisiin valaistusmuotoihin ja värivalais..
€ 90,90