Kategoriat

Sopimusehdot

Yleiset ehdot:

Lue ystävällisesti huolellisesti läpi yleiset ehtomme, ennen kuin rekisteröidyt tai teet verkko-ostoksia FashionGirl.fi sivustolla. Ostaessasi tuotteita hyväksyt nykyiset sopimusehtomme.

Maksut:
Tehdessäsi ostoksia Fashiongirl.fi –sivustolla, voit maksaa seuraavilla tavoilla:
Visa , Visa Electron, Mastercard , Maestro ja PayPal. Maksamalla debit– tai credit- korteila varmennat turvallisen maksutapahtuman, kun teet ostoksia verkossa!

Emme lähetä tuotteitamme postiennakolla.

Toimitus:
Toimituskulut ovat 4 euroa.

Toimitusehdot:
Kaikki tilaukset, jotka tehdään arkisin ennen klo 15, lähetetään saman päivän aikana. Odotamme tilauksen olevan perillä 2-4 päivän sisällä tilauksesta. Saat meiltä aina sähköpostivahvistuksen, kun tilauksesi on lähetetty meiltä eteenpäin.

Vahingonkorvaukset:
Jos vastaanotat vahingoittuneen tuotteen, sinun tulee asiakkaana seurata ohjeitamme vahingoittuneen tuotteen korvaamiseksi. Sinun tulee ilmoita meille vahingosta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@fashiongirl24.com. Voit ottaa meihin yhteyttä englanniksi tai ruotsiksi. Muista kirjoittaa millainen vika tuotteessa on ja tilausnumerosi. Tämän jälkeen saat vastauksen ja lisäohjeita asiakaspalvelustamme. Jos näet heti toimituksen saapuessa, että paketti on selvästi vahingoittunut, voit kieltäytyä paketin vastaanottamisesta, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille.

Tuotteen tiedot:
FashionGirl.fi -sivustolla pyrimme aina antamaan sinulle tarkat ja oikeat tiedot tuotteistamme. Silti sivuiltamme voi löytyä joitain virheitä, jotka voivat koskea esimerkiksi tuotteen käyttöä tai hintaa. Vot ilmoita meille mielellään, jos huomaat virheen sivuillamme.

Lahjakortit:
Lahjakortin käyttö vaatii, että hyväksyt seuraavat ehdot. Sähköisiä lahjakortteja voidaan säilyttää 2 vuotta, jonka jälkeen niiden voimassa olo päättyy. Lahjakortin enimmäisarvo voi olla enintään 400 euroa. Emme ole vastuussa kadonneista, vahingoittuneista, varastetuista tai mitätöidyistä lahjakorteista. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä sääntöjä. Lahjakortti toimii sivuillamme maksuvälineenä, ja sinun ei tarvitse käyttää sitä keralla. Käyttämäsi summa ja lahjakortissa jäljellä oleva saldo näkyvät kuitissasi. Lahjakortilla ei voi ostaa uusia lahjakortteja. Lahjakortin saldon saat selville syöttämällä lahjakortin koodin verkkosivuillemme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Pidä lahjakorttisi numero tallessa. Kun kortin saldo on käytetty, päättyy sen voimassaolo automaattisesti.

Voit ennen lahjakortin voimassaolo umpeutumista tai enintään 1 vuoden kuluessa voimaolonumpeutumisesta pyytää, jos lahjakortissa jäljellä oleva arvo voidaan palauttaa takaisin. Tästä toimenpiteestä voidaan vaatia 14 euron käsittelymaksu, jos 1) palautus toteutetaan ennen lahjakortin voimassaolon umpeutumista 2) jos toimittajan ja asiakkaan välillä on sopimus lahjakortin umpeutumispäivästä, ja käyttäjä haluaa irtisanoa sopimuksen ennen voimassaolon päättymistä 3) jos palautusta vaaditaan enemmän kuin 1 vuoden jälkeen toimittajan ja tilaajan välisen sopimuksen umpeutumispäivästä.

Tekijänoikeudet:
Kaikki FashionGirl.fi sivuston sisältö kuuluu FashionGirl:ille, ja on suojattu tanskalaisen ja kansainvälisen tekijänoikeuslainsäädännön nojalla. Tämä tarkoittaa, että kaikki tavaramerkkejä, tuotenimiä, tuotetietoja, mukaan lukien tuotteiden kuvauksia, kuvia, graafista ilmettä, ulkoasua tai muuta sisältöä ei voida ladata, kopioida tai muutoin käyttää ilman FashionGirl – sivuston erillistä lupaa.

Reklamaatiot:
Kaikki tiedustelut koskien reklamaatioita, vahingoittuneita tuotteita tai virheitä toimituksessa pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun suoraan omien sivujesi kautta: valitse ”Asiakaspalvelu” ja ”Omat sivut”. Taataksemme sujuvan ja tehokkaan käsittelyn, on tärkeää, että rekisteröit asian oikeaan kategoriaan. Tämän jälkeen saat niin pian kuin mahdollista vastauksen asiakaspalvelustamme ja tietoa siitä, miten tapauksessa edetään. Toivomme, että et lähetä reklamoitavia tuotteita meille takaisin, ennen kuin olet sopinut siitä asiakaspalvelumme kanssa, koska se voi johtaa väärinkäsityksiin ja tarpeettomiin viivästymisiin.

14 päivän palautusoikeus:
Kun teet ostoksia Fashiongirl.fi -sivustolla, on sinulla kuluttajana oikeus 14 päivän palautusoikeuteen. Peruutusoikeutesi on voimassa 14 päivää toimituksen jälkeen, eikä sinun tarvitse perustella kaupan peruuntumista. Kun käytät palautusoikeuttasi, saat takaisin koko summan, jonka olet maksanut meille, heti kun olemme saaneet palautettavan tuotteen samassa kunnossa kuin lähetettäessä. Tuote ei voi olla vaurioitunut, rikki, pois paketista tai muutoin menettänyt arvoaan. Kuluttaja vastaa itse palautettavan tuotteen lähetyskustannuksista. Jos haluat käyttää peruutusoikeutta, voit lähettää tuotteen takaisin meille 14 päivän kuluessa.

Yleistä reklamaatio-oikeudesta:
Jos havaitset virheen/virheitä, tulee sinun käyttäjänä, kohtuullisen ajan sisällä vian havaitsemisesta ilmoittaa kirjallisesti myyjälle, ja tehdä valitus havaitusta virheestä. Voit valittaa vioista enintään kahden vuoden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Oikeus kannella ei kata normaalia kulumista, vaan virheet ja puutteet, jotka johtuvat tuotannosta. Jos kuluttaja ei valita ajoissa tuotteessa ilmenneestä virheestä tai puutteesta, menettää hän valitusoikeutensa. Virheet ja puutteet, jotka ilmenevät kuuden kuukauden kuluessa tuotteen vastaanotosta, ovat yleensä aiheutuneet jo toimituksessa. Toisin tapahtuessa, on myyjän velvollisuus osoittaa, että virhe on syntynyt muutoin.

Laillisesti reklamoiduista tuotteista on kuluttajalla oikeus vaatia korjausta tai vaihtoa. Jos kyseessä on toistuva tai vakava ongelma, voidaan kauppaa vaatia peruutetuksi. Vaihtoehtoisesti myyjä ja ostaja voivat sopia myös alennetusta hinnasta, minkä seurauksena kuluttaja hyväksyy tuotteessa ilmenneet virheet ja puutteet.

Palautusosoite:
FashionGirl
Gejlhavegaard 3
6000 Kolding
Tanska

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä puh. +45 20 15 45 60 tai info@fashiongirl24.com