Kategoriat

Rajaussivellin

#floor

Silmänrajauskynä korostaa silmiäsi

Jos haluat kauniit korostetut silmät, tarvitset hyvän ripsivärin ja eyelinerin. Ripsiväri avaa silmiäsi ja eyeliner korostaa silmiäsi. Silmänrajauskynällä voit myös muotoilla silmiäsi eri tavoin ja luoda aivan uuden ilmeen. Silmänrajauskynää voi käyttää yksinään tai muun meikin, kuten luomivärin, kanssa.

Laita ensin luomiväri ja tee sitten luomivärillä hieno viiva silmiin. Viimeistele ripaus ripsiväriä ja olet valmis päivään. Riippuen siitä, onko kyseessä arki vai juhlat, voit valita luomivärin ja luomivärin vaaleat tai tummat värit.
 

Kaksi erilaista luomiväriä

Silmänrajauskynä on joko kiinteässä muodossa, jota kutsutaan kohliksi, tai nestemäisessä muodossa, kuten luomivärisiveltimellä. Kohli sopii hyvin hieman hillittyyn ilmeeseen. Kun olet levittänyt eyelinerin, voit käyttää pientä sieniä sen häivyttämiseen, jotta se ei näkyisi niin näkyvästi katseessa. Näin saat kauniin korostuksen silmän ympärille ilman, että se näyttää liian voimakkaalta.

Nestemäinen eyeliner on puolestaan parempi, jos haluat voimakkaamman ja korostetumman ilmeen. Katse sopii täydellisesti juhliin, mutta sitä voi käyttää myös arjessa, jos haluat piristää sitä hieman.
Osta meikit netistä fashiongirlistä.
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Kohl Kajal Rajauskynänällä on salainen ase kauniile, seksikkäille ja vastustamattomille silmille. Tä..
€ 13,00 € 10,00