Kategoriat

Kuivakuppaus Hieronta

cupping #floor

Selluliitti on ihonalainen rasvan kertymä ja melkein jokainen nainen Hollannissa kärsii siitä, jopa 98%! Ei ole mitään hävettävää, mutta haluaisimme päästä eroon siitä. Kuppaushierontaterapia auttaa tässä. Yhdessä kerman tai öljyn kanssa hierontakuppi on kaikki mitä tarvitset selluliittia vastaan. Purista kuppia ja anna sen imeytyä appelsiinin iholle ja siirrä sitten kuppia vaurioituneen alueen yli useilla liikkeillä. Näet tulokset nopeasti. Menetelmä on fysioterapeuttien ja ammattikosmetologien tunnustama.
Sellukuppi on saanut inspiraationsa vanhasta kiinalaisista nuorentamistekniikasta. Siinä yhdistyvät kiinalainen tietotaito ja nykyaikaisten työkalujen tuntemus selluliitin torjuntaan. Sellukupin käytön suuri etu on, että voit hieroa itse, kotona tai missä tahansa muussa halutussa paikassa. Voit myös määrittää imutehon itse puristamalla kuppia kovaksi tai pehmeäksi. Tämän avulla voit määrittää vaikutuksen itse.

Mikä on selluliitti?

On tärkeää olla sekoittamatta selluliittia selluliittiin (ihonalainen tulehdus). Selluliitti on jätekertymä, joka häiritsee ihon sidekudosta. Se antaa oranssin ihon, kuoppia, kuoppia ja epäsäännöllisyyksiä. Huonon verenkierron ja häiriintyneen nesteen poistumisen vuoksi rasvaa, kuona-aineita ja nesteitä on vaikeampi poistaa. Tästä syystä sidekudos kovettuu ja iholle kehittyy möykky. Selluliitti on erityisen yleistä pakaroissa, lantioissa ja reisissä. Joissakin tapauksissa selluliittia voi esiintyä jopa vatsasta tai olkavarresta. Hormonit ovat usein selluliitin pääsyyllinen, minkä vuoksi se vaikuttaa miehiin paljon vähemmän. Toinen syy voi olla elämäntapasi, syöt liikaa rasvaa, liian vähän vitamiineja tai liian vähän urheilua. Selluliitti voidaan määrittää myös geneettisesti.

Miksi kuppihieronta toimii?

Kuppaus on imutekniikka, jossa iho imuroidaan. Tämän vaikutus on erittäin voimakas ja tehokas. Iho nousee imuroidessaan. Näin varmistetaan, että kyseinen ihoalue on hyvin veressä ja että kiinnikkeet ja ylimääräinen rasva tasaantuvat. Kuppaushieronta varmistaa myös, että kuona-aineet poistuvat helpommin. On tärkeää, että kuppihieronta toistetaan, lopputulos on paras. On tärkeää, että toistat hieronnan useita kertoja viikossa.

Miten kuppihieronta toimii?

  • Voitele halutun vartalonosan iho hyvin (!) suosikkiöljylläsi tai -voiteellasi
  • Purista kuppia ja aseta se halutulle kehon alueelle
  • Hiero sitten ihoa liikuttamalla kuppia seuraavasti: vaaka-pysty (4 minuuttia), S'-muotoiset liikkeet (3 minuuttia) ja lopuksi painallusliikkeillä (1 minuutti)
  • Pese iho hyvin hieronnan jälkeen ja levitä lempivoiteesi
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Jopa 90% naisista kärsii appelsiini-ihosta. Uniq® uuden imukuppi hieronnan ansiosta, joka tunnetaan ..
€ 30,00 € 23,00
Jopa 90% naisista kärsii appelsiini-ihosta. Uniq® uuden imukuppi hieronnan ansiosta, joka tunnetaan ..
€ 26,00 € 20,00
Imukuppihieronnan etuja:  Selluliitti Turvotus Kuukautisten ongelmat ja kipu Paisunut..
€ 35,00 € 29,00