Kategoriat

Kynsilakan Kuivattajat

#floor

Kynsilakka antaa sinulle hyvin hoidetun ulkonäön ja lisäsävyä asuusi. Kynsilakkaa on saatavana useissa väreissä ja eri purkeissa ja merkeissä. Mahdollisuudet ovat rajattomat glitteristä mattapintaan ja jopa ranskalaiseen manikyyriin. Kynsilakka ei vain näytä kauniilta, vaan myös antaa vahvuutta ja suojaa kynsillesi. Ainoa haittapuoli, josta monet ihmiset kärsivät, on kynsien kuivuminen. Usein juuri levitetty kynsilakka pilaantuu, kun odotusaikana jotain tarttuu tai koskettaa. Kynsien kuivuminen kunnolla voi kestää kauan, mutta se on erittäin tärkeää. Fashiongirlillä on ihanteellinen ratkaisu sinulle! Kynsienkuivaajalla kynnet kuivuvat supernopeasti, eikä sinun tarvitse odottaa kauan kynsien kuivumista. Se säästää paljon aikaa ja varmistaa, että sinulla on tarpeeksi aikaa muuhun.
Osta Fashiongirl kynsienkuivaaja halvimmalla hinnalla!

Kaunis kynsilakka hetkessä

Jos vihaat kynsien kuivumisen odottamista sen jälkeen, kun olet levittänyt kauniin kynsilakan. Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät lukuisia kynsien kuivauslaitteita, jotka voivat poistaa tuon ärsyttävän odottelun. Kynsikuivain on periaatteessa pieni kone, joka käyttää joko ilmaa tai valoa kynsilakan kuivattamiseen ennätysajassa.

Saavuta salonkitulokset kotona

Mistä tahansa kynsisalongista löydät varmasti kuivauslaitteita, sillä ne lyhentävät kuivumisaikaa merkittävästi. Ne ovat suoraan sanottuna välttämättömiä, jos haluat saavuttaa hyviä ja nopeita tuloksia. Säästä rahaa tekemällä kauniit kynnet kotona ja vältä rikkinäiset kynsilakat, kun käytät kynsikuivainta.

Tavalliset kynsikuivaimet

Kynsikuivaimia on kahdenlaisia. Toinen kuivattaa kynsilakan puhaltamalla ilmaa kynsiin, ja toinen kuivattaa kynsilakan UV/LED-valon avulla, joka kovettaa kynsilakan.

Ilman avulla kuivattavat kynsikuivaimet voivat kuivata vain tavallista kynsilakkaa, eivät geelilakkaa. Geelilakka kuivuu vain UV/LED-valon avulla, sillä valo saa lakan kovettumaan. Ilmaa puhaltavalla kynsikuivaimella voit kuivata kynsilakkasi hetkessä, joten vältyt odottelemasta ikuisuuksia ja pilaamasta vahingossa juuri levitettyä kynsilakkaasi. Koneilla voit kuivata kynsilakkaa sekä käsiin että jalkoihin.

UV/LED-kynsien kuivausrumpu

UV/LED-lampun avulla voit kuivata sekä tavallista kynsilakkaa että geelilakkaa. Ne on kuitenkin tehty geelikynsilakoille, koska UV-valo saa geelikynsilakan kovettumaan ja kestämään useita viikkoja irtoamatta. Jos käytät UV-lamppua tavalliselle kynsilakalle, lakka ei kestä kauemmin, mutta se kuivaa kynsilakan silti nopeasti. Muista kuivata jokaisen geelilakkakerroksen jälkeen lampulla, jotta lakka kovettuu kauttaaltaan ja saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kauniit kynnet ilman vaivaa

Rakastatko kauniita kynsiä, mutta koet niiden levittämisen liian vaivalloiseksi? Sitten meillä on suuri valikoima tekokynsiä edulliseen hintaan.
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Kynsienkoristelusetti Pakkaus sisältää: 1 kpl Salon Shaper -manikyyrilaite 1 kpl langaton k..
€ 15,00
Perustuu 1 arvioon.
Kynsilamppu, jossa LED valo sormien ja varpaiden kynsille. Kuivaa kynnet nopesti tämän UV kynsilampu..
€ 53,00 € 39,00
Perustuu 1 arvioon.
Suosittu puhaltava apina kuivaa juuri lakatut kyntesi alta aikayksikön. Suloinen apina odottaa et..
€ 21,00 € 10,50
Perustuu 2 arvioon.
Oletko kyllästynyt odottamaan, että kynsilakka kuivaa ? Sitten tarvitset tämän pienen mutta tehokkaa..
€ 27,00 € 19,00
Perustuu 1 arvioon.
Tyylikäs UV-kynsiunni Led-valolla - Kotikäyttöön. Kynsiuuni on käytännöllisen kokoinen ja sopii siks..
€ 26,00 € 19,95
Perustuu 2 arvioon.
Complete Beginner Gellak Starter Set from CLAVIER - Täydellinen aloittelijan aloituspakkaus, jossa o..
€ 45,00 € 39,00
Perustuu 4 arvioon.
Täydellinen aloituspakkaus hybridi-/geelikynsien tekemiseen aloittelijoille. Aloita helposti omien g..
€ 49,00 € 44,95
Perustuu 1 arvioon.
Käytännöllinen ja kätevä kynsien kuivausrumpu, joka takaa jatkuvalla ilmavirtauksella, että kynnet /..
€ 19,95 € 16,95
LED Compact Nail Dryer on erittäin nopea ja tehokas LED-geelikynsilakan kovettamiseen. Se takaa virh..
€ 26,00 € 19,95
Voit nauttia kynsitaiteen hauskasta kotona niin kauan kuin haluat, tämä UV -kynsien kuivausrumpu ant..
€ 77,90
Käytännöllinen pieni ja tehokas kynsilamppu. Tuo tämä pieni ja kannettava kynsien kuivausrumpu kaikk..
€ 10,30