Kategoriat

Meikkisudit ja -siveltimet#floor

Meikkisiveltimet ja siveltimet

Tärkeintä meikatessa on, että sinulla on superhyvät meikkisiveltimet! Jokainen meikkitaiteilija kertoo sinulle, että ilman hyviä, eikä varsinkaan oikeita meikkisiveltimiä, on vaarana, että meikkisi näyttää rumalta, mikä voi näkyä meikissä särmikkäinä, epätasaisuuksina jne. Toisaalta meikatessaan useimmat ihmiset haluavat, että meikki näyttää mahdollisimman luonnolliselta - etenkin, kun kyse on perusrutiinista, kuten meikkivoiteesta, rajauksesta, bronzerista ja niin edelleen. Siveltimiä on tarjolla valtavasti, mutta voi olla todella vaikeaa suunnistaa, mitkä meikkisiveltimet ja siveltimet kannattaa valita. Monet markkinoilla olevat siveltimet ovat usein myös melko kalliita, vaikka laatu ei olisikaan huippuluokkaa. Haluamme todella auttaa sinua valitsemaan oikeat meikkisiveltimet, joten olemme koonneet pienen oppaan, jossa kuvataan erilaisia meikkisiveltimiä ja niiden käyttöä.Hienon meikin salaisuus on panostaminen oikeisiin siveltimiin. Kunnollinen sivellinvalikoima on uskomattoman tärkeä, joten tältä sivustolta löydät hyvän valikoiman meikkisiveltimiä ja siveltimiä, jotta sinulla on työkalut kunnossa, kun haluat meikata hienosti.

Meikkisivellinopas

Meikkisivellin: Meikkirutiinin tärkein asia, joka on tehtävä oikein, on meikkisivellin. Se on pohjana muulle meikille, ja jos sitä käytetään väärin, koko ilme voi mennä pilalle. On makuasia, minkälaisesta siveltimestä pidät eniten meikkivoiteen levittämiseen. Yleensä on kuitenkin helpointa käyttää isoja siveltimiä. Siksi suosittelemme suosittuja soikeita siveltimiä koossa no. 1, 2 tai 3. Nro 1 on soikeiden siveltimien suurin koko, ja sillä on todella helppo levittää tasainen kerros meikkivoidetta hetkessä. Meiltä löytyy sekä soikeita siveltimiä yksittäin että 5 tai 10 siveltimen sarjoina. Ovaalisilla siveltimillä voit levittää kaikkea meikkivoiteesta ja puuterista luomiväreihin.Peiteaine: Voit käyttää peitevoiteen levittämiseen siveltimiä, sormia tai usein mukana tulevaa applikaattoria. Jos etsit meikkisivellintä peitevoidetta varten, valitse hieman pienempi sivellin, jonka harjakset ovat suhteellisen kiinteät - etenkin jos käytät peitevoidetta silmien ympärillä. Suuremmalla siveltimellä on vaikeuksia päästä pieniin kulmiin ja reunoihin. Jos taas käytät peitevoidetta virheiden peittämiseen, voit käyttää sekä pienempää että hieman suurempaa kokoa. Suosittelemme esimerkiksi soikeaa sivellintä kokoa 4 tai 5.

Korosta ja muotoile: Riippuen siitä, käytätkö korostus- ja rajausväriä nestemäisessä, voidemaisessa vai puuterimuodossa, on eroja siinä, mitä sivellintä sinun tulisi käyttää. Jos kyseessä on puuterimuoto, harjakset voivat olla sekä joustavat että kiinteät. Kiinteällä siveltimellä levität enemmän tuotetta, koska se kerää enemmän tuotetta. Esimerkki joustavasta siveltimestä on Contouring Makeup Brush -siveltimemme, joka on sekä kapea että kulmikas. Voidemaisiin tuotteisiin on parasta käyttää meikkisivellintä, jossa on kiinteät harjakset. Tämä johtuu siitä, että tuote on työstettävä hyvin ihoon, jotta se näyttää kauniilta ja luonnolliselta. Nestemäisiä ja voidemaisia tuotteita voi olla vaikeampi työstää, joten on todella tärkeää, että käytössä on oikeat välineet. PRO Makeup Brush Setin vinosivellin tai soikea sivellin koossa nro 4 on todella hyvä nestemäisille ja voidemaisille tuotteille.

Bronzer ja poskipuna: Voit levittää pronzerin ja poskipunan luonnollisesti keskikokoisella kabuki-siveltimellä. Kabuki-sivellin on pehmeä ja pyöreä, ja siinä on joustavat harjakset. PRO:n 10 meikkisiveltimen sarjassa on viisi erilaista kabuki-sivellintä, joita voit käyttää bronzerin ja poskipunan levittämiseen.

Puuteri: Hyvän puuterisiveltimen tulee olla suuri, pehmeä ja harjaksiltaan joustava. Sen ei tarvitse olla tennispallon kokoinen, mutta varmasti isompi kuin bronzer- ja poskipunasiveltimesi. Suuremmalla puuterisiveltimellä on helpompi levittää tasainen ja yhtenäinen kerros puuteria. Kabuki-siveltimet ovat yleensä todella hyviä puuterin levittämiseen, koska ne ovat niin pehmeitä ja joustavia.

Silmämeikki ja ripset: Valitettavasti täydelliseen luomivärisävyyn ei riitä pelkkä meikkisivellin. Käytä noin kynnen kokoista sivellintä pohjaväriin, joka levitetään koko silmäluomelle. Käytä pienempää ja terävämpää/pyöreämpää sivellintä luomivärin rajaamiseen. Tärkein väline luomivärin levityksessä on häivytyssivellin, jotta vältät karkeat reunat. Siveltimessä on oltava erittäin joustavat harjakset ja sen on oltava todella pehmeä. Täältä kaupasta löydät paljon upeita luomivärisiveltimiä. Meillä on settejä, joissa on kaikkea 6:sta aina 32 kappaleeseen asti. Silloin luomivärisiveltimistä ei ole pulaa pitkään aikaan!

Ripsien erotteluun ja kulmien suuntaamiseen ripsiharja on loistava. Jos ripsiesi usein kasaantuvat eikä sinulla ole ripsiharjaa, hyvä kikka on käyttää tyhjän ripsivärin applikaattoria, joka on puhdistettu ripsivärin jäämistä, ja erottaa ripset ja suoristaa kulmakarvat sen avulla.

Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Setti sisältää 10 kappaletta ovaalin muotoisia, laadukkaita Technique PRO -meikkisuteja er..
€ 89,00 € 19,90
Perustuu 4 arvioon.
Käytännöllinen ja laadukas meikkisivellinsetti Technique Prolta. Paketti sisältää 5 tarkkuussivellin..
€ 33,00 € 10,00
Perustuu 3 arvioon.
Tyylikäs meikkisivellinsetti, jossa 6 erilaista sivellintä. Setti sisältää: 1 kpl kulm..
€ 28,00 € 14,90
Korkealaatuinen Make-up For You -meikkisivellinsetti sisältää 7 erilaista sivellintä ja sivellinpuss..
€ 21,00 € 10,50
Tyylikäs ja laadukas meikkisivellinsetti, jossa 12 erilaista sivellintä. Sudit on tehty vahvast..
€ 35,00 € 17,50
Matkakokoinen meikkisivellinsetti. Setti sisältää 3 erilaista sivellintä, kolmessa eri koossa. Se..
€ 12,00 € 6,00
Herkullinen Meikkisivellinsetti sisältää yhteensä 10 kpl siveltimiä. Pakkaukseen kuuluu 5kpl Kabudi-..
€ 33,00 € 10,00
Kaunis, klassinen Kabuki suti on pehmeä ja miellyttävä iholla. Kabuki suti sopii täydellisesti puute..
€ 21,00 € 10,50
Tyylikäs meikkisivellinsetti kultaisena. Pakkaus sisältää 5 tarkkuusharjaa ja 5 kabuki-harjaa (yhtee..
€ 39,90 € 14,95
Ammattilaisten käyttöön suunniteltu viisiosainen Technique Pro® meikkiharjasetti. Ovaalin muoto..
€ 53,00 € 6,00
Puhdistussuka on käytännöllinen tuote meikkisiveltimien ja -sutien tehokkaaseen puhdistamiseen. 100%..
€ 10,00 € 8,00
Täydellinen 32 sarjan meikkisetti, joka sisältää laajanvalikoiman erilasia harjoja. Paketista löytyy..
€ 59,90 € 45,00
Ammattilaisten käyttöön suunniteltu kymmenosainen Technique Pro® meikkiharjasetti. Ovaalin muot..
€ 29,00 € 19,00
Tyylikäs meikkisivellinsetti hopeisena. Pakkaus sisältää 5 tarkkuusharjaa ja 5 kabuki-harjaa (yhteen..
€ 39,90 € 14,95
Ammattilaisten käyttöön suunniteltu kymmenosainen Technique Pro® meikkiharjasetti. Ovaalin muot..
€ 53,00 € 6,00
Herkullinen Meikkisivellinsetti sisältää yhteensä 10 kpl siveltimiä. Pakkaukseen kuuluu 5kpl Kabudi-..
€ 33,00 € 10,00
Ammattimainen sarja 20 korkealaatuista meikki harjoittelua eri kokoisina. Harjat valmistetaan pehmei..
€ 33,00
Herkullinen meikkiharja. Pakkaus sisältää 5 tarkkuusharjaa ja 5 Kabuki -harjaa (yhteensä 10 meikkiha..
€ 12,90