🎄 JOULUMYYNTI | Säästää jopa 75% Katso tästä
Kategoriat

Rintaliivien täytteet

#floor
 

Silikonirintaliivit antavat välittömän täyteläisyyden rintakehälle.

Kun käytät rintaliivinsuojuksia, kasvatat automaattisesti kuppikokoa. Rintasi näyttävät suuremmilta ja myös dekolteesi näyttävät paremmilta. Meillä on laaja valikoima kaikenkokoisia ja -muotoisia silikonisia rintaliivitarvikkeita - halusitpa sitten vähän tai paljon täyteläisyyttä, löydät varmasti sinulle sopivan rintaliivitarvikkeen. Rintaliivituotteemme ovat 35-90 grammaa kappaleelta.
 
Voit saada silikoni-insertit kirkkaana tai luonnollisen/ihonvärisenä. Meiltä löytyy myös eri muotoisia rintaliivien silikonisisäkkeitä - sekä kolmioita että niin sanottuja kanafileitä. Sillä, valitsetko yhden vai toisen rintaliivinsisäkkeen, ei ole väliä. Molemmat ovat mukavia ja antavat sinulle suuremman rinnan ja kauniimman dekolteen.

Silikonirintaliivit ovat valtava hitti!

Monet haluavat lisää täyteläisyyttä, mutta eivät halua rintaleikkaukseen. Siksi silikoniset insertit ovat paras, halvin ja helpoin vaihtoehto. Aseta silikonisetti yksinkertaisesti rintaliiveihisi tai bikineihisi, ja useimmat ihmiset kokevat valtavan itseluottamuksen lisääntyneen. Monet kuuluisat tanskalaiset ja Hollywood-tähdet, kuten Charlise Theron ja Naya Rivera, ovat todenneet käyttävänsä silikonisia inserttejä paremman rintakehän saamiseksi. Monet tanskalaiset tytöt vannovat rintaliivien inserttien nimeen, koska he eivät halua ottaa riskiä silikonirintojen teettämisestä, mikä voi usein olla pitkällä aikavälillä riskialtista.
 

Osta halpoja silikonisia rintaliivinsuojuksia FashionGirliltä.

Me FashionGirlillä tuomme silikonisia inserttejä suoraan tehtaalta, joten voimme tarjota paljon halvempia hintoja kuin kilpailijat. Monet asiakkaistamme haluavat ostaa 2 kokoa rintaliivien inserttejä, jotta he voivat vaihtaa näiden kahden välillä tarpeen mukaan. Vaikka hinnat ovat pieniä, rintaliivien insertit ovat uskomattoman kestäviä, jos niitä käsitellään oikein. Pese ne käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja pienellä käsisaippualla. Jos peset rintaliivien insertit käytön jälkeen, ne voivat kestää monta vuotta.
 

Pehmeä ja mukava silikonimateriaali

Silikoniset inserttimme on valmistettu 100-prosenttisesta ja erittäin korkeatasoisesta silikonista. Materiaali tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten, joten et koe epämukavuutta käyttäessäsi sitä. Materiaali tuntuu hyvin paljon aidon rinnan kaltaiselta.
 
Osta rintaliivien insertit nyt - toimitamme jo tänään!   
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Luonnollinen tapa kohottaa rintojasi! Nämä silikonitäytteet on tehty lääketiteellisesti hyväksyty..
€ 21,00 € 10,50
Perustuu 2 arvioon.
Isommat rinnat korkealaatuisilla silikonitäytteillä. Käytä täytettä omien liiviesi sisällä. Sil..
€ 21,00 € 10,50
Perustuu 2 arvioon.
Helppokäyttöiset, ihonväriset silikonitoppaukset rintaliiveihin. Suurentaa rintoja yhden kuppikoon v..
€ 17,00 € 8,50
Helppokäyttöiset, silikoniset toppaukset rintaliiveihin. Suurentaa rintoja yhden kuppikoon verran. S..
€ 11,00 € 5,50
Helppokäyttöiset, silikoniset toppaukset rintaliiveihin. Suurentaa rintoja yhden kuppikoon verran. S..
€ 24,00 € 19,95
Miellyttävä, läpinäkyvä, kolmionmuotoinen silikonitäyte rintaliiveihin tai bikineihin. Täyte on..
€ 18,00 € 9,00
Helppokäyttöiset, silikoniset toppaukset rintaliiveihin. Suurentaa rintoja yhden kuppikoon verran. S..
€ 11,00 € 5,50
Kirkkaasta silikonista valmistetut soikeat rintaliivit isoille, kauniille rinnoille ja dekolteen kor..
€ 19,95