Kategoriat

Hieronta

#floor

Hierontatuotteet


Useimmat ihmiset tietävät, millaista on stressaava ja kiireinen arki. Kun tulet kotiin, olet väsynyt ja uupunut... kehosi tuntuu raskaalta ja energiavajeiselta, ja kärsit jännityksestä kehossasi ja ehkä jopa päänsärystä. Meillä kaikilla on tarpeeksi tekemistä ja kun olemme arjen kuplassa, unohdamme usein huolehtia itsestämme ja kehostamme. Tästä syystä Fashiongirl on koonnut laajan valikoiman tuotteita, joiden avulla voit pitää itsestäsi parempaa huolta ilman, että sinun tarvitsee maksaa paljon rahaa ammattilaisen avusta, jonka vuoksi sinun on yleensä juostava ulos.

Laaja valikoima hierontatuotteita kotikäyttöön


Valikoimamme koostuu hierontatuotteista, joiden avulla voit antaa itsellesi tai läheisillesi rentouttavan ja rentouttavan hieronnan kotona. Itse asiassa olemme varmistaneet, ettei sinun enää tarvitse juosta ulos omaisuuden hintaisia hierontahoitoja varten. Hierontatuotevalikoimamme voi vastata jokaisen hierontatarpeisiin - halusitpa sitten rauhallista ja rentouttavaa hierontaa tai kärsit vammoista ja kipeistä lihaksista, jotka vaativat syvää ja tehokasta hierontaa.  

Laajasta kotikäyttöön tarkoitettujen hierontatuotteiden valikoimastamme löydät kaiken hierontapyssyistä, hierontarullista, kylpyharjoista, hierontavöistä / hierontatyynyistä, digitaalisesta elektrodihieronnasta, hierontakäsineistä, selluliittia ehkäisevästä tyhjiöhoidosta, hieronnan imukupeista / kuppihieronnasta, jadehierontarullista kasvoille, hierontaöljystä sekä minihierontalaitteista ja hierontalaitteista koko vartalolle. Mitä ikinä tarvitsetkin, meillä on juuri ne hierontatuotteet, joita tarvitset saavuttaaksesi tehokkaan ja rentouttavan hieronnan niskalle, hartioille, selälle, jaloille ja päänahalle kotona.  

Miksi hieronta on tärkeää ja riittävätkö yksityiset hierontatuotteet?


Hieronta on tehokas ratkaisu moniin päivittäisiin fyysisiin vaivoihin. Hieronnan saaminen parantaa verenkiertoa. Tämä on tärkeää, koska se on perusta ravinteiden ja hapen kuljettamiselle kehon soluihin. Lisäksi sama prosessi poistaa myös jätteitä kehon soluista. Hieronta tehostaa myös imunestejärjestelmää, jolla on myös tärkeä rooli kehon puhdistamisessa jätteistä. Tämä koko prosessi auttaa kehoa, sillä sillä on tärkeä rooli koko kehon palautumisessa.

Kotikäyttöön tarkoitetuilla hierontatuotteilla voi olla suuri merkitys. Useat tuotteista on suunniteltu jäljittelemään ammattimaisen hieronnan vaikutusta, joten voit päästä pitkälle hankkimalla yhden tai useamman tämäntyyppisen tuotteen
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Imukuppihieronnan etuja:  Selluliitti Turvotus Kuukautisten ongelmat ja kipu Paisunut..
€ 35,00 € 29,00
Mikä on jaderolleri? Jaderolleri, eli jade roller, on niin kutsuttu kauneustyökalu, joka poistaa ..
€ 32,00 € 15,00
KH320 -hierontapistooli on täydellinen työkalu kipeälle lihakselle. Se vähentää lihaskipua ja lisää ..
€ 79,00
Lievitä lihaskipua ja paranna verenkiertoa: Hierontalaite lievittää tehokkaasti niskaasi, hieroo syv..
€ 33,00 € 19,00
Cupping Therapy on perinteinen aasialainen käsittelylomake, joka auttaa verenkiertoa kehossa ja imus..
€ 33,00
Hierontapistooli / hierontapistooli KH320 on tehokas hierontalaite, joka kohtelee kipeä lihaksia ja ..
€ 182,00
Digitaaliset hieronnat 1088-8 ovat hyväksytty monikäyttöinen, jota voidaan käyttää kivunlievitykseen..
€ 98,00
Hierontahihan avulla voit helposti rauhoittaa koko kehon jäykkiä ja häiriintyneitä alueita. Käsineel..
€ 9,95
Tämä kannettava mini-hierontapistooli on 4 vaihdettavaa hieronta kiinnikkeitä: kartio, haarukka, pyö..
€ 52,00
Lopuksi Tanskassa -nyt voit ostaa kauneudenostimen värähtelevää T -palkkia, joka toimii nuoren nuore..
€ 19,40