Kategoriat

Kasvojen puhdistusharja

Fashiongirlin kasvojenpuhdistusharjat antavat sinulle terveemmän ja kauniimman ihon. Tukkeutuneet ihohuokoset ja mustapäät ovat menneisyyttä tämän perusteellisen puhdistuksen ansiosta. Puhdista ihosi sähköisellä kasvoharjalla ja tunne ero. Kasvoharja hieroo ihoa hellävaraisesti ja poistaa kuolleet ihosolut sekä lian, öljyn ja meikinjäämät. Ihosi tuntuu sileältä ja ihanalta, ja hetken kuluttua rypytkin vähenevät. Nämä ovat parhaat kasvojenpuhdistusaineet terveempään ja kauniimpaan ihoon.

#floor

Miksi käyttää kasvoharjaa?

On tärkeää pitää hyvää huolta ihostasi, varsinkin jos käytät usein meikkiä. Usein puhdistustuotteet, kuten voiteet ja geelit, eivät riitä puhdistamaan huokosia syvästi. Iholle jäävät meikkijäämät ovat yksi suurimmista syistä mustapäiden ja näppylöiden syntyyn. Sähköisen kasvoharjan säännöllinen käyttö tekee ihostasi säteilevän, sileän ja pehmeän.

Miten sähköinen kasvoharja toimii?

Värähtelyjen ja pyörivien liikkeiden avulla sähköinen kasvoharja puhdistaa ihon syvästi. Värähtelevät pyörimisliikkeet kiihdyttävät verenkiertoa, joten iho saa syvällä sisimmässään hyvää ravintoa. Tämä torjuu ihon ikääntymistä ja tekee ihosta säteilevän. Lisäksi värähtelevä ja pyörivä harjanpää tarjoaa syvemmän puhdistuksen kuin pelkkää liinaa tai vanua käytettäessä. Se poistaa enemmän ylimääräistä talia, kuolleita ihosoluja ja ehkäisee huokosten tukkeutumista. Puhdistustoiminnon lisäksi iho imee hoitotuotteita paremmin harjan käytön jälkeen. Päivä- ja yövoiteet sekä voiteet voivat tehdä paremmin tehtävänsä.

Miten sähköistä kasvoharjaa käytetään?

Varmista, että ihosi on puhdistettu ennen harjan käyttöä, joten varmista, että kasvosi ovat meikittömät ja kostuta ne sitten. Käytä valitsemaasi puhdistustuotetta, joka voi olla kasvogeeli tai -saippua tai erityisesti harjan mukana tuleva tuote. Joissakin harjoissa on useita asetuksia. On hyvä idea aloittaa hellävaraisella asetuksella ja katsoa, miten ihosi reagoi siihen. Tee sitten harjalla ympyränmuotoisia liikkeitä kasvojen yli, erityisesti leuan, otsan ja poskien kaltaisilla alueilla. Käytä noin 15 sekuntia jokaiseen alueeseen, joten jos teet sen oikein, siihen ei mene yli minuutti. Huuhtele sitten kasvot haalealla vedellä ja levitä suosikkihoitotuotteesi.

Sähköisen kasvojenpuhdistusharjan edut

  •     Kasvosi puhdistuvat perusteellisesti ja syvästi
  •     Tuntuu kuin hieronta
  •     Hoitotuotteet imeytyvät paremmin ihoon
  •     Niissä on erilaisia lisälaitteita ja asetuksia, joten oikea puhdistusaine on aina joukossa
  •     Harjat ovat johdottomia ja niitä on helppo käyttää itse
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Facial Cleansing Brush® puhdistaa kasvosi tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Voit valita kolmen eri..
€ 42,00 € 25,00
Perustuu 3 arvioon.
Saavuta pehmeä ja puhdas iho 5-in-1-kasvoharjalla. Kasvoharja puhdistaa ihosi hellävaraisesti mutta ..
€ 45,00 € 19,00
Silikoninen kasvoharja / -tyyny kasvojen puhdistukseen. Poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja mus..
€ 5,00 € 3,99
Elektroninen kasvoharja valkoisena. Kasvoharja antaa sinulle hellävaraisen kuorinnan, poistaa kuollu..
€ 39,00 € 30,00
Kovan suosion ansainnut sähköinen kasvoharja, antaa sinulle terveen hehkuvan ihon. Innovaatinen muot..
€ 39,00 € 15,00
Pehmeä kasvojen puhdistusharja, syväpuhdistaa ihosi perusteellisesti. Harjaa kuorii hellävaraisesti ..
€ 9,00 € 7,00